enligtpatrik.se


Bildkälla: Foto: Jonatan BylarsPolisen: Skärp er!
2015-04-25

Polisen tycker genom Peter Enell och stockholmdirekt att cyklister ska skärpa sig! "Många kör för fort" är det som utrycks. Hmm....Finns det inte nästan 1 miljon fordon i city som alltid kör snabbare än cyklister? Tror polisen alla cyklister är ute för nöjes skull..?

"de ser inget och hör inget eftersom de lyssnar på musik i hörlurar". Det är ju omöjligt att lyssna på musik när man kör bil. Tekniskt omöjligt har jag hört! Och givetvis blir man samtidigt blind när man lyssnat på musik!

"bristande respekt för trafikregler" kan jag dock hålla med om men har man ingen stans att ta vägen utan hänvisas till den lilla gatukanten mellan trottoaren och vägbanan så bryr man sig kanske inte så mycket om trasig rödljus m.m.

"Han menar att det främst är cyklisten som måste vara vaksam i trafiken."

För ja det är ju alltid cyklistens fel om den blir PÅKÖRD! Absolut inte bilistens! De är ju oskyldiga mså änglar som inte kan rå för om plåtbaggen löper amok!

Artikeln har trots att den är både kort och ny redan 24 arga kommentarer från cyklister som uppmärksammar det riktiga cykelproblemet; bristande infrastruktur, politikerna .

En märklig person med alias "Henrik" tycker dock man ska "Punktera alla cykeldäck ni kommer åt!" och är allmänt cykelfientlig.

sarastro72 sammanfattar dock artikeln på ett bra sätt och säjer att "Cyklisterna "ser inget och hör inget" men "har i regel bättre översikt" tycker jag sammanfattar kvaliten på den här artikeln ganska väl."

LÄS MER: http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/polisen-cyklister-skarp-er/aRKodw!LMPjoqUfw4tzkdJU4cZiYA/enligt patrik slutar vi hr...