enligtpatrik.se


Bildkälla: Jason Lee/Reuters/MeKineser piratkopierade bank – Lurade till sig hundratals miljoner
2015-02-24

"En grupp kineser inredde en affärslokal till att likna en statlig bank. Sedan använde de den falska banken för att lura naiva “bankkunder” stora summor pengar, rapporterar kinesiska medier.

Enligt den kinesiska nyhetsbyrån Xinhua har ett ”kooperativ” i den östkinesiska staden Nanjin inrett en lokal som en bank och sedan lovat lokalbor hög återbäring om de valde att sätta in sina besparingar hos den dem. Banken kallade man för Nanjing Mou Village Economic Cooperation Unit.

Över 200 personer ska ha blivit lurade av banken, och när den lokala polismyndigheten började nysta i härvan kom man bland annat fram till att kooperativet enbart hade en företagslicens som lät dem arbeta med informations- och konsultservice i jordbrukssektorn. Totalt ska ”banken” ha lurat sina kunder på över 265 miljoner SEK.
"

Det blir svårt att överträffa, kanske kan de försöka piratkopiera internet.. eller nej det är ju redan gjort. Dom är är allt bra tokiga där på andra sidan...

LÄS MER: http://nyheteridag.se/kineser-piratkopierade-bank-lurade-till-sig-hundratals-miljoner/enligt patrik slutar vi hr...