enligtpatrik.se
Därför är Flashback sveriges sämsta forum!
2015-05-04

Flashback är sveriges populäraste forum men det är också helt klart sveriges sämsta forum. Medlemmar får skriva hur rasistiska och kränkande saker som helst men ändå har jag nu blivit avstängd två gånger från flashback utan någon som helst anledning. Jag har bara försökt hjälpa folk som ställt frågor men det gillas inte. Nån moderator har stängt av mig och hänvisat till 1.01: att man inte får köpa eller sälja något. Jag har länkat till någon av mina hemsidor där det står mer om ett ämne men ändå väljer någon sinnessjuk admin att tolka det som att jag tjänar pengar på det.... helt absurt.

Det värsta är att siten skapar (olagliga) kakor som förhindrar en att ens besöka siten! Allt man möts av är ett sinnessjukt otydligt felmeddelande om man inte är välkommen! Det finns ingen möjlighet att kontakta dem eller ens logga in för att se varför man blivit spärrad.

Kan tänka mig att de flesta av användarna blir utsatta för den typen av terror till och från men de som ändå vill besöka siten kan ta bort kakorna och skapa ett nytt konto eftersom man ändå är "anonym" så kan man ha hur många konton som helst.

Jag tycker att detta är ett sinnesjukt sätt att behandla besökare på som. Jag kommer aldrig mer besöka Flashback igen och gör jag det så ser jag till att ha AddBlock på så att de INTE får några reklamintäkter.


LÄS MER: https://www.flashback.orgenligt patrik slutar vi hr...