enligtpatrik.se
Basinkomst och medborgarlön är vår tids största fråga!
2015-12-03

ISIS, svält, fattigdom och miljön. Allt detta går att lösa med basinkomst! Basinkomst är så genialt, så enkelt och så genomförbart att det måste införas snarast! De har prövats många gånger om med fantastiska resultat! Det löser av sig själv fattigdom och svält men i det långa loppen är miljön den stora vinnaren! Det är fattiga personer som inte har råd att bry sig om miljön, för att de är fattiga och har viktigare saker att bry sig om. Det är fattiga personer som inte har råd att köpa miljöbilar eller köpa ekologisk mjölk.

Basinkomst löser inte av sig själv ISIS men om vi visar att det finns en bättre värld utan svält och fattigdom där alla är välkomna kommer nog ISIS försvinna av sig själv?

Basinkomst, medborgarlön, ovillkorlig medborgarlön, freedom pay etc är samma sak. Vi har egentligen redan basinkomst i de flesta civiliserade länder MEN med en enorm byråkrati apparat reglerar allt vilket gör att det blir dyrare och de flesta fördelar med basinkomst försvinner. CSN, förnedringskassan och arbetsförmedling är hatade bland alla! De hjälper väldigt få och är extremt dåligt fungerade. CSN försätter merparten av alla svenskar i skuldträsket tills de är minst 50-60 år! Jobbar man på ICA istället för att bli läkare tjänar man i längden MER pengar!

Majoriteten av alla svenskar är fast i några av dessa fällor utan möjlighet att ta sig ur! Vi måste pröva något annat NU! Och varför inte pröva det absolut bästa alternativet som finns?

Lär dig vad basinkomst är och ta ställning i vår tids största fråga.

Läs t.ex. artikeln: Trygghet till alla

Följ politikern Christian Engström och läs hans inlägg om basinkomst

Eller se filmen: Panorama: A basic income for everybody!
enligt patrik slutar vi hr...