enligtpatrik.se
Mekonomen - Bra alternativ till biltema och clas olsson
2016-03-22

En butik som de flesta känner till men aldrig handlat i är nog Mekonomen. De har över 1000 verkstäder och 200 butiker i sverige. I jaken på ett alternativ till biltema har jag kollat in deras butik på gärdet.

Tre saker jag tycker är lite konstiga:

1. De ett café i butiken! Kanske är det för att folk som lämnar in bilen på reparation ska kunna fika under tiden?

2. De har stora rymliga lokaler men har bara ett fåtal av sina produkter till salu. Mest tom yta.

3. På entréplan är det ofta tomt, ibland uthyrt som showroom, ibland kontor och senaste hade de en massagestol utställt!

Man hittar inte mycket i Mekonomens butiker och jag har fått gå hem tomhänt alla gånger utom två. Den enda gången jag handlat över disk var 2 meter strömkabel som de sålde per metern till riktigt bra pris. Andra gången ett köp blev av kollade jag in deras hemsida där de har ett stort utbud som kan liknas vid biltema och clasolsson. Denna gången var det stålklammers jag behövde och de hade ett riktigt bra utbud till rimliga priser. brukar egentligen köpa sådant direkt från kina men kunde inte hitta det billigare där ens!

Att beställa via hemsidan var mycket smidigt då de använder klarnas smidiga system. Bara några klick så vart det klart. Kunde betala via klarnas smidiga autogiro/bankid system efter att jag kontrollerat produkten. Fri frakt till valfri butik och en leveranstid på två dagar tycker jag är utmärkt.

Kolla på mekonomen.se nästa gången du behöver något mecki-meck. Kritik få de dock för att de har väldigt tafatta beskrivningar av vad som säljs och inte svarar på frågor om produkter via epost.


LÄS MER: http://www.mekonomen.se/bil/forbrukning/forbrukningsmaterial/klammer-och-buntband/aba-orginalklammer-pa3050svenligt patrik slutar vi hr...